Udnævnt til drama dag

Denne dag, udnævner jeg hermed til drama dag. Jeg er hjemme ved min mor, da jeg har lovet at passe deres dyr, i mens de er på kursus hele dagen/aften. Det betyder at jeg har et stort tv at se tv på, og en god sofa at ligge på. Jeg er lidt mør efter i går – så selvom der selvfølgelig skal gåes med hundene, og støvsuges, for ikke at tale om at læse lekter – vil jeg bruge den resterende tid på at se lidt asiatiske dramaer.

532

Jeg kunne ikke finde nogle dramer, i den genre som jeg bedst syntes om (Reverse harem), så jeg tog det andet bedste; School life! Jeg kunne ikke umiddelbart finde nogen, som virkelig sagde wow, så nu har jeg bare prøvet at sætte den første og bedste på, som jeg syntes lød hyggelig, og som havde en high rating. Det blev Goong – en koreansk drama fra 2006, med en rating på 9.67 ud af 10. Nu er jeg spændt på at se hvad det er for noget…

Kakaoen er klar om 1 minut, og så bliver tæppet ellers trukket godt op til hagen, og så vil jeg ellers hygge med serie!

Jeg har før skrevet om følgende asiatiske serier:

Har du en god asiatisk serie, som jeg skal kaste mig ud i?

  • Husk at deltage 1. advents give-awayen hér

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.