Drama, arbejde, og jul

Min dag i dag ser faktisk stille og rolig ud. For én gangs skyld har jeg sovet længe – skøøønt! Jeg sov til klokken 09:00. Kunne slet ikke komme op. Til sidst fik jeg da rykket mig selv ud af sengen, og ind i bad. De sidste to timer har jeg så brugt på, at kigge rundt på forskellige blogs, og hygge med at læse de mange juleindlæg der efterhånden er dukket op.

533

Lige nu ligger jeg og ser den serie jeg omtalte i onsdags (Udnævnt til drama dag) – Goong. Egentlig brød jeg mig virkelig ikke om de første 3-4 afsnit. Jeg syntes serien var kedelig, og den passede ikke rigtig ind i hverken den sjove, triste, eller seriøse kategori… Den var egentlig bare en stor klat ‘ingenting’. Men nu er jeg efterhånden nået til episode 11, og den har virkelig taget form siden 4 afsnit. Den er blevet spændene, og nu vil jeg bare se hvad den ender med! Skuespillernes evne er også over standarden i dramaserier – det var blandt andet dét som fik mig til at se videre, selv om serien intet sagde mig i starten.

Men drama serier, bliver det ikke til hele i dag. Jeg skal nemlig på arbejde klokken 15:00 – og så skal der selvfølgelig også læses lektier. Men en nem dag kan man vidst godt kalde i dag ^_^

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.