Negle: Sølv og sart rosa

573

I går have jeg jo gang i den helt store negle fabrik. Udover lilla negle, lavede jeg også et par sølv negle, med et svagt rosa skær som “baggrundsfarve”. Designet passer rigtig godt til den prinsesse ring, som min veninde altid går med – og vi var da også begge glade for resultatet. Jeg lavede én af neglene helt sølv, hvilket gav en rigtig fed effekt, uden at blive alt for meget.

Jeg brugte stort set mit sidste sølv glimmer, så jeg måtte bestille lidt nyt hjem i går – hvilket resulterede i at jeg bestilte pakken med 36 glitter bøtter i, da den var betydelig billigere, end alternativerne. Nu glæder jeg mig bare til at kunne være endnu mere kreativ, og have endnu flere muligheder!

  • Husk at deltage 3. advents give-awayen hér

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Negle: Sølv og sart rosa

    1. Det er min venindes ring :D syntes den er så flot ^_^ Og den passer super godt til neglene syntes jeg!
      Og tusind tak :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.