Brown gone wrong!

381

Min søde svigermor gav mig et par plastikhandsker med hjem, så jeg kunne få prøvet mine Revlon Color Cremer. Jeg har farverne #411, #513, og #713. Jeps! Jeg skulle prøve lidt forskelligt nu hvor de var på tilbud, langt under halv pris (den ene har jeg dog været så heldig at få i julegave)!

Inden jeg gik i gang, var jeg på nettet og se på hvilke farvekombinationer andre har brugt til en flot mørkebrun hårfarve – og den kombination rigtig mange brugte til at tone deres hår flot mørkebrunt var #411 og #513. Så det prøvede jeg selvfølgelig også. Men da mit hår stadig er mere sort end brunt – så ser mit hår bare flot og nyfarvet ud… i sort… ^_^” Så næste gang skal jeg nok være modig og prøve at tone mit hår i ren #513 eller en mix i mellem #513 og #713.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.