Fremtidsplaner – 1 år

Jeg deltager i decemberlegen 2013, og dagens emne er “Fremtidsplaner – hvor er du om 1 år?”. Det er nok et kedeligt emne, i mit tilfælde, da der sådan set ikke er nogle store ændringer i vente i mit liv – i hvert fald ikke hvis det hele går efter planen ^_^”

Jeg er forhåbentlig stadig i gang med at læse til sygeplejerske. Jeg har nok på det tidspunkt nået en masse, og blevet meget klogere indenfor faget. Jeg håber at jeg om et år, er blevet bedre rustet, og hviler bedre i rollen som sygeplejerske (jeg er godt på vej – men nu er jeg pludselig ikke multimediedesigneren Simone, mere – men sygeplejersken Simone. Identitetsmæssig er det en ret stor omvæltning).

Forhåbentlig er Nicki og jeg stadig sammen. Det er nu ikke noget jeg er i tvivl om at vi nok skal være. Men der er ikke noget stort i vente, som børn eller bryllup. Hvis det engang skal på tale, kan det vente et par år endnu…
Vi bor jo nok i den samme lejlighed, som vi gør nu. Jeg har i hvert fald ikke lyst til at flytte. Men det kan da godt være at der er kommet lidt flere møbler til, til den tid. Fx. skal vi stadig have indkøbt en loftslampe til stuen.

603

Om 1 år, er Largo nok tilredet, og jeg kan derfor ride ham til den tid. Jeg vil super gerne ud og starte nogle stævner på ham, hvis han har de egenskaber indenfor dressuren, som jeg tror han nok skal have. Men det er kun tiden der kan vise hvorledes det hele udvikler sig på dén front. Men man har jo lov til at håbe og drømme. Han har jo allerede gjort kæmpe fremskridt på kort tid, så det hele er ret lovende. Desuden har jeg fundet en, til at hjælpe mig lidt med ham, da min tid er ret knap for tiden.

Jeg er med i Decemberlegen, som du kan læse om her

  • Husk at Deltage 4. advents give-awayen hér

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.