Number one goal!

Mit største mål i år, er egentlig meget simpel: Jeg vil gerne føle mig bedre tilpas! Det der menes hermed, er at jeg ønsker en hverdag hvor jeg er knap så stresset, har overskuddet til at leve sundt, dyrke motion, og til og fravælge de ting jeg virkelig har lyst til. Det handler i og for sej om at arbejde med mig selv, og prioritere min tid bedre. Jeg indrømmer gerne at det kan være uoverskueligt til tider, og jeg formår ikke at klemme alle de ting jeg gerne vil, ind i programmet, da jeg også føler jeg har brug for dage, hvor jeg bare er nødt til at være mig selv, for ikke at blive skør…

DSC00762

Jeg er så privilegeret at jeg har et rigtig godt liv, i en rigtig dejlig lejlighed, med en helt fantastisk kæreste, og det er nok derfor mit største mål i år, er så trivielt og for nogen måske et mål uden den store substans. At det kan nås på én dag. Men det kan det ikke for mig. Jeg har kæmpet med det i et års tid nu, og på trods af at det er blevet bedre skal jeg vænne mig til ting som fx. at skulle til eksamen hver 10 uge, at kordinerer skole med arbejde (i særdeleshed i praktikperioderne), og ellers få tid til de ting jeg brænder for; som venner, familie, heste, og meget mere…

Sekundærer mål er der selvfølgelig også – men de er en del af det primære mål, da alle tingene ville være med til at øge mit velvære, og min livskvalitet betydeligt:

  • Tabe mig 8-10 kg i løbet af i år
  • Leve sundt
  • Dyrke daglig motion
  • Få mere tid sammen med omgangskreds
  • Stresse mindre over skole, og eksamener
  • Bedre tid og overskud til ting jeg finder sjovt

Har du nogle store mål, som du gerne vil opnå i år?

(Dette indlæg er inspireret af “365 questions“)

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Number one goal!

  1. Jeg har sådan ca de samme mål som dig. Bare leve lidt bedre og derved få det bedre med mig selv og det jeg laver :)

    1. Ja :D Jeg tror faktisk også det er et ganske sundt og realistisk mål at have :) Jeg håber du når dit mål ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.