Med et smil på læben

Mit bedste minde fra sidste år var afgjort min tur til Berlin (der var ellers rigtig mange minder at vælge i mellem, da jeg bare oplevede så meget godt i år 2013).

469

Men som sagt, må det bedste være turen til Berlin. Der var rigtig mange dejlige oplevelser tilknyttet turen til Berlin, og jeg fik min bror at se lidt igen. Vi har ellers ikke meget kontakt i dagligdagen mere, hvilken ellers er en skam. Vi har nok bare ikke så meget tilfælles mere, som vi har haft.

492

Men på vores fantastiske tur til Berlin, var vi inde og se zoologisk have, og det tilhørende akvarium. Det var ganske enkelt en fantastisk oplevelse – som inkarneret dyreelsker, kunne man nærmest ikke have budt mig noget bedre!

485

Udover dejlige oplevelser i form af zoologisk have, og fede shoppingture, var vi også ude og spise – og noget af det mad vi fik var ganske enkelt fænomenalt! Jeg har aldrig spist på en bedre restaurant end “Goodmorning Vietnam” – det var ganske enkelt en restaurant lige efter mit hjerte. God mad, god betjening, god stemning, og sindssygt billige priser!

465

Det var på alle måder en dejlig oplevelse. Dejligt at komme væk fra al den stress og jag der ellers er i ens dagligdag. Jeg var slet ikke klar til at komme hjem da ferien sluttede; men der var jo ikke andet at gøre. Tilbage til virkeligheden.

Jeg håber afgjort at det er en tur vi kan tage på igen en anden gang.

(Dette indlæg er inspireret af “365 questions“)

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

3 thoughts on “Med et smil på læben

  1. Det har også lydt som en lille utopia-ferie. Bare for en tid. Men Berlin er også en lækker ferie-by – der sker så meget spændende :)

    1. Det var bare en rigtig lækker ferie! Og det er ellers rigtig lang tid siden jeg sidst var i udlandet, så det var virkelig forfriskende med lidt “luftforandring” ^_^
      Og ja – Berlin er fantastisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.