According to Simone

Min hjerne har været komplet grød i dag – så meget grød at jeg har… Jeg har… Jeg har set en chickflick!!! … Oh my god! Jeg har siddet og set filmen “According to Greta”. På mange måder en forfærdelig film. Men så alligevel. Jeg føler at der faktisk er nogle punkter hvor jeg kan se mig selv i karakteren Greta – ikke der hvor jeg er i dag, men en version af hvordan jeg var da jeg var yngre. Det gør mig både trist, og glad.

632

… Jeg burde egentlig læse nu. Men jeg har sådan et par timer lige nu, hvor det bare ikke fungere for mig! Derfor har jeg sat endnu en film på (en mere passende film, efter min smag! Haha); “Don’t talk to strangers”… Og så må jeg i gang med at læse lektier bagefter!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

One thought on “According to Simone

  1. Jeg kan kun lide den fordi jeg har været hilary duffs største fan og hver gang hun er med i noget så siger mit hjerte, DU ELSKER DET! men synes nu den havde nogle gode øjeblikke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.