Rejseselskab… Hvilket?

Jeg har aldrig på egen hånd bestilt en ferie til udlandet, og derfor er jeg også på fuldstændig bar bund, nu hvor jeg gerne vil bestille sommerferie til Nicki og jeg. Desuden er vi ikke helt sikre på hvor vi gerne vil hen – snakken har både været på Tyrkiet, og Thailand, og har varieret fra 1 til 2 ugers ferie… Men vores budget er ret lavt, og prisforskellen er godt nok enorm fra det ene selskab til det andet.

Men vores budget er ret lavt, og prisforskellen er godt nok enorm fra det ene selskab til det andet. Desuden bliver man halv nærig når man ser hvad sådan en rejse koster i januar, og hvor meget dyre den er i juni og juli!

Men rejse det vil vi i hvert fald meget gerne! Vi har endnu aldrig været ude og rejse sammen – og jeg har vidst også kun været ude og rejse 1-3 gange i løbet af de sidste 3 år – og desværre ikke til de varme himmelstrøg.

Hvilket selskab plejer du at rejse via?

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

11 thoughts on “Rejseselskab… Hvilket?

 1. Rejser altid med det billigste og når det gælder Thailand, så anbefaler jeg Star Tour. Nok er de ikke de billigste, men de er dem med de bedste hoteller, guider og service :-) Rejser selv med dem til Thailand igen i Maj!

  Ellers så anbefaler jeg tit at man rydder sine cookies og bestiller fly og hotel seperat, da pakkerejser, som regel, er dyrere XD

  Mr. Jet og Booking.com er mine fortrukne sider til bestilling af fly og hotel ^_^

   1. Kommer helt an på om du skal på rundrejse og oplevelse i Thailand eller om du vil på dase ferie. Jeg har kun været på Phuket, men mine erfaringer er, at du får enormt meget for pengene på Centara Kata Beach. Det ligger ikke helt ud til vandet, men til gengæld er der mindre larm og vindstille. Der er enormt mange luksus hoteller på Phuket, så kun fantasien sætter grænser.

    Dog vil jeg ikke anbefale at bo i Patong. Det er en turistfælde uden lige og rigtig mange mennesker bliver narret eller bestjålet. Patong er der man tager til hvis man er til fest og farver og hovedsageligt et mekka for homoseksuelle mænd med tilhang til lady-boys ;)

    Et andet godt råd er at tage afsted lige inden/i begyndelsen af regn tiden. Ja du risikere regn, men du får også en hel del sol og for det meste regner det om aftenen. Prisen er virkelig lav på det tidspunkt og der er ikke så proppet med turister, som ellers, hvilket betyder langt bedre service og venlig befolkning :D

    Og et sidste råd, hold jer langt væk fra elefant-safari og andet i den dur. Dyrene bliver mishandlet, på det grusomste, så ja :/

    Der er også en del naturreservater for “rescued” dyr i Nord Thailand og dem kan du med sindsro besøge. Du kan bl.a være med til at fodre og vaske elefanter og lege med ungerne og er det ikke langt bedre end en ridetur på en mishandlet elefant?

    Håber det hjalp lidt!

 2. Jeg har aldrig rejst med et selskab, men booket hotel og fly etc. hver for sig. Det er mange gange billigere, og så er der bare mere frihed på den måde synes jeg. :)

  Hvis I vil til Thailand, så prøv at høre ad hos livetravel.dk. Jeg har ikke selv prøvet dem, men har hørt godt om dem, og de kalder sig specialister i Thailand, så om ikke andet kunne I måske få gode tips. :)

  1. Tusind tak for dit gode tip! :D
   Jeg havde ellers fået afvide at det var billigere at bestille pakker – men når jeg læser på det, har du jo helt ret! Tak! :D Vil lige kigge forbi livetravel, og se om der nogle gode rejser ^_^

 3. Hej!

  Jeg har rejst til Tyrkiet for 1000kr tur/retur, med SunExpress. Det var super fint. Også er Tyrkiet altså også lækkert og billigt sted at holde ferie :D

 4. Jeg kan anbefale at lede efter afbudsrejser.
  Der er ikke lige nogle selskaber jeg vil anbefale – jeg har ikke gode erfaringer med Bravo Tours, men ellers tror jeg de fleste er lige gode. :-)

  Men igen – afbudsrejser kan virkelig anbefales, og har man is i maven og så vent til en uges tid inden afrejse. :-)

  1. Tusind tak. Vi har afgjort overvejet afbudsrejser – men problemet er simpelthen at jeg nødt til at vide præcis hvornår vi vil rejse så jeg kan tage fri fra arbejde. Derfor dur afbudsrejserne ikke rigtig for os i denne omgang :(

 5. Hej Simone :)
  I skal måske lige undersøge “årstid” ….:)
  Thailand har regntid maj-juli med meget regn. Tyrkiet har HØJE varmegrader juli/august…. 40-50 Celsius. :)
  Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.