Thailand!

Vi har endelig fundet nogle billige billetter til Thailand, og jeg tror derfor det efterhånden er rimelig sikkert at dét bliver vores rejse destination! Det skyldes hovedsageligt at vi virkelig gerne vil have en oplevelse ud over det sædvanlige – men det har selvfølgelig også noget at sige, at Tyrkiet nemt kan ramme over 40 graders varme i netop vores ferieperiode, og Nicki altså er rødhåret (=Meget forbrændt mand, som ikke kan foretage sig noget alle dagens mange timer), hvorimod temperaturene ligger omkring 25-33 grader i det område vi kigger på i Thailand.

Men det er også af betydning at der er nogle seværdigheder vi begge gider at se i Thailand, da Nicki ikke kan leve med en komplet dase ferie (jeg kunne nu nok godt klare, bare at ligge på en strand, og ellers ikke lave andet, i en uges tid ^_^).

Der er lige nogle sidste ting vi skal have styr på, planlægningsmæssig – men jeg håber virkelig at vi kan få det hele til at passe sammen, så vi kommer af sted til smukke Thailand!

Alle tip omkring ferie i Thailand er kærkommen! Også gerne anbefalinger af områder, hoteller, og seværdigheder!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Thailand!

  1. Glæd jer til maden! Jeg har aldrig været i Thailand før men min tante er derfra og hun laver nogle fantatiske retter som dog sikkert er taget lidt hensyn til danske tunger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.