TUREN GÅR TIL…

SÅ ER REJSEN BESTILT OG TUREN GÅR TIL… THAILAND!! Jeg har aldrig glædet mig meget til en rejse! Det bliver simpelthen det mest fantastiske nogensinde. Indtil videre har vi fået lavet aftale med lægen omkring vaccinationer, bestilt rejsen (flybilletter), bestilt det blå sygesikringsbevis, bestilt rejseforsikring – og det betyder dermed at det sidste der mangler er at finde det perfekte hotel, og få vores pas fornyet!

Vi har allerede fundet et hotel som vi syntes ser rigtig lækkert ud, som ligger godt placeret og har gode anmeldelser. Det er 3 stjernet, og til en fair pris. Men vi vil lige kigge hvad der ellers er, inden vi bare sådan lige slår til.

Det her er altså det vildeste jeg nogensinde har gjort! Jeg har været med til at bestille en rejse! Og nu skal vi afsted i juli! Til Thailand. Det er virkelig en drøm der går i opfyldelse!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

5 thoughts on “TUREN GÅR TIL…

    1. Tusind tak :D jeg tror det bliver rigtig fedt :D
      Vi har virkelig fundet det hele billigt, så det rent faktisk kan lade sig gøre at rejse derned – det er helt vildt!

  1. Det blå sygesikringskort er overflødigt, da det ikke gælder til Thailand. Men håber I får en fed tur! Og husk, at med mindre I skal til afsides steder i Thailand, så er Hep A, difteri og stivkrampe de eneste vacciner i behøver :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.