1.999 kommentarer

680

Lige et sjovt lille fakta jeg opdagede, da jeg lige var inde og kigge bloggen. Én kommentar mere, og så rammer bloggen 2000 kommentarer, siden november 2012 (desværre er kommentarerne fra de sidste 5-6 år gået tabt, da jeg har skiftet cms – men jeg er i gang med at flytte alle de gamle indlæg over i det nye cms, men desværre kan kommentarerne ikke rykkes med).

Tak til alle jer som har kommenteret på bloggen!
Det bringer altid et smil på mine læber, at der er nogen derude, som gider bruge sin tid på at forholde sig til det jeg skriver. Det ville ikke være helt det samme uden jer!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “1.999 kommentarer

      1. Hahaha Jeg takker :D
        Det er dejligt at have så mange søde mennesker omkring sig, som gider at forholde sig til det man bruger tid på at sidde og skrive <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.