De gode Disney film!

Inspireret af et Tweet fra Sabrina fik jeg lyst til at lave et lille hurtigt indlæg, om de gode Disney film (efter min mening!)! Faktisk havde jeg en lang periode i mit liv, hvor jeg ikke længere gad at se Disney film – mest fordi jeg faktisk kun gad at se gyserfilm. Men de tog mig ret hurtigt med storm igen, og de seneste par år, har jeg genset en del af de gode gamle, men også et par nye, har jeg kastet min kærlighed over!

Blandt de gode gamle klassikere er der selvfølgelig Klokkerne fra Notre Dame! Det er ikke fordi jeg er videre imponeret over Quasimodo, men jeg er helt tosset med Frollo og Esmeralda – og selvfølgelig selve fortællingen! I de gode gamle dage, måtte disney film gerne være lidt dyster, og have en rigtig ond fjende! 708

Min all-time farvorite, er Mulan! Det har det altid været, og det vil den altid være. Jeg ved ikke præcis hvorfor jeg syntes den er så god – jeg syntes det bare ^_^ Det er en film jeg kan gense igen, og igen, og stadig nyde! Det er helt klart også en film, som mine egne børn (hvis jeg får nogen XD) engang skal se.

Af nye Disney film (I samarbejde med Pixar), er jeg blevet helt tosset med Brave! Min mor og jeg så den en eftermiddag, hvor vi begge var ret trætte – og alligevel var den så sjov at den fik os til at skraldgrine! Det er virkelig fedt, og forfriskende at se en Disney prinsesse som er knap så “perfekt”, og med mere gå-på-mod end mange af de andre mere kendte Disney prinsesser!

712

Men min absolutte favorit af de nye Disney film, er uden tvivl Tangled (overgår dog ikke Mulan)! Den er simpelthen så sjov, og karaktererne er simpelthen så geniale! Syntes også at skurken minder lidt om de gode gamle Disney skurke, som har lidt kant ^_^

 

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “De gode Disney film!

  1. Jeg ELSKER Klokkeren fra Notre Dame, og den er bare så overset! Gjorde mig helt varm om hjertet at se den på denne liste <3

    .. Og Tangled! Fantastisk. Har du set den nye, Frozen? Den er mindst ligeså vidunderlig!

    1. Ja det er synd den er lidt overset, for den har bare det HELE! :D Men jeg har altid elsket sangene, og de forskellige figurer i filmen ^_^ .. Men jeg kan godt sige dig, at jeg blev skuffet da jeg så sigøjnere i virkeligheden, og de ikke lignede Esmaralda XD

      Jeg har faktisk ikke set Frozen – men det gør jeg straks jeg kan komme i nærheden af den :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.