Klikket hjem fra H&M

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker joggingbukser! Kunne jeg gå i dem hele tiden, uden at ligne en sløset idiot – ja så gjorde jeg det! Derfor er jeg også helt vild med den nye mode, hvor man sammensætter joggingbukser (som dog er blevet noget mere detaljeorienteret og moderne), med en pæn trøje, og evt. et par høje sko (orker jeg dog ikke – her bliver det sat sammen med Hummel skoene, eller Converse)! Så kan man nemlig have dejlige behagelige joggingbukser på, uden at ligne en, som lige er væltet ud af sengen, og har samlet weekendens jeg-orker-ikke-at-gøre-noget-ud-af-mig-selv-når-jeg-bare-skal-gemme-mig-her-i-min-lejlighed-outfit op fra gulvet, og hoppet i det igen.

720Derfor slog jeg da også til, med det samme at jeg så at H&M havde 10% rabat på alle varer indtil d. 02/03-2014, og oveni købet med gratis fragt! (Koden som skal bruges ved check out hedder 1286).

Jeg bestilte sættet på billedet hjem med det samme. Jeg havde set bukserne i det sidste katalog, jeg fik med reklamerne, og havde staks forelsket mig i dem – men fik ikke lige straks taget mig sammen, til at få dem klikket hjem (eller hentet i butikken).

Men med de 10% kom bukserne til at koste 162,00 kr, og så kunne jeg altså ikke vente længere.

Desuden kom trøjen på billedet ned og koste 72,00 kr, hvilket jeg også syntes er en ganske fair pris – og desuden mangler jeg også nogle trøjer, da dem jeg har efterhånden er ved at være ret så nedslidte ^_^”

721722

Skulle du selv have lyst til at hoppe med på denne behagelige mode, så er der her et direkte link til trøjen, og direkte link til joggingbukserne.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Klikket hjem fra H&M

  1. Du har også så tynde, pæne ben at den type mode klæder dig. Det er desværre ikke en mode der gør noget godt for mine ben. Men i hjemmet kan man heldigvis godt have de behagelige bukser på ;)

    1. Ja det er rigtigt ^_^ Jeg har også været OKAY til at begrænse mig til kun at have dem på derhjemme – altså joggingbukserne – men nogen gange ligner jeg altså en slatten hobo, når jeg kommer slaskende i mine grå jogginbukser i skole XD Sørgeligt syn.
      Men de her er jo pæne :D Så dem føler jeg at jeg kan tillade mig at komme i skole i! haha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.