Arbejdslister

I går lavede jeg en liste over, hvad jeg skulle have nået i går – efter som jeg kun nåede knap halvdelen, så er listerne for de næste par dage, blevet booket pænt meget op. Derfor kunne et par lister, igen være brugbare! Og det sørger forhåbentlig også for, at jeg kan holde fanen højt i mens jeg knokler på liv og løs! … Jeg skal selvfølgelig også i skole i dag, men jeg har heldigvis fri onsdag.

Tirsdag d. 04/03 – 2014

 • Lave seddel til tavle i opgangen, om at jeg snart holder en mindre fest
 • Farve mit hår
 • Købe ting ind til min fødselsdagsfest
 • Rydde op på badeværelset
 • Rydde op i køkkenet
 • Smide affald ud
 • Løbetræne

Onsdag d. 05/03 – 2014

 • Vaske tøj
 • Lave kunstige negle
 • Gøre rent
 • Løbetræne
 • Købe elpærer

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Arbejdslister

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.