Min første hest

Jeg er så heldig, at jeg ikke kun har én hest, men to! To dejlige heste, som jeg af og til poster lidt billeder af, og skriver om. Det er selvfølgelig Lady og Largo jeg snakker om. Faktisk er Lady min første hest. Jeg købte hende d. 29/03-2005. Dvs. hun snart har været min i 9 år. Largo købte jeg først d. 29/01-2012 – så indtil videre har vi kun haft omkring 2 år sammen.

Men det hele startede jo et sted. Faktisk startede det hele med en halv part på en sød rideskole hest, ved navn Velour. Jeg kan ikke huske hvor mange år jeg havde halv part på hende, men det var en gratis part, jeg kun havde én dag i hverdagene, og 2 dage i weekenden. Det var en skøn tid. Desværre er det så mange år siden at jeg ikke engang har et eneste billede af hende.

Men den første hest jeg tænker på som “min første hest”, var faktisk slet ikke min! Det var nemlig min anden halv part – Monty! Det var en privat hest jeg havde halv part på i et par år. Det var ham jeg sprang på første gang, ham jeg red mit første stævne på, ham jeg red min første tur på, ham jeg red på stranden for første gang… Ja faktisk så var mange af mine første rideoplevelser på ham!

750

Han var en fantastisk pony! Han var hurtigere end lynet, og gud hvor var der mange gange hvor han rendte om hjørner med mig – men det var afgjort det hele værd! Nogen af mine bedste minder er nemlig med ham, og min daværende veninde Rikke (som jeg desværre har mistet kontakten til).

751

752

753

Det er så dejligt at sidde og mindes alle de gode stunder – og jeg kan med stor glæde sige, at på trods af at Monty er født i 1991 ligesom jeg (og dermed er 23 år), stadig lever i bedste velgående! Faktisk er han kommet tilbage til hans tidligere ejer, hvor han hører hjemme, efter at være blevet solgt, flere år tilbage.

754

755

Det er sjovt, så stor en betydning sådan et dyr kan have haft for en!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

One thought on “Min første hest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.