Turen går til…

Jeg glæder mig fuldstændig vanvittigt til at komme på ferie! Især nu hvor vejret igen, viser sig fra den typiske danske side – regn, regn og mere regn. Jeg glæder mig til at komme af sted og nyde solen og sommeren! At jeg skal et helt fantastisk og eksotisk sted hen på sommerferie gør det bestemt ikke ringere!

Men det var fuldstændig uoverskueligt for mig, at finde den rette rejsedestination til at starte med. Der var en uendelig mængde af muligheder, og det var ikke til at overskue, hvad priserne på de enkelte rejser samlet vil blive. Derfor er jeg taknemlig for at vi lever i en teknologisk tidsalder – med sider som fx.  65-ferie.dk, kan man få et overblik over rejsens samlede pris, og man slipper for bøvlet med at skulle finde flybilletter og hotel. Det hele indgår simpelthen i en samlet pakke. Desuden er det også dejligt, bare at sidde og læse om de forskellige destinationer, og drømme sig væk på en hvid sandstrand.

Billede lånt fra http://www.65-ferie.dk
Billede lånt fra http://www.65-ferie.dk

Men det er besluttet, planlagt, og bestilt! Jeg skal til Thailand! Jeg glæder mig mere og mere til at komme ned og opleve naturen, strandene, maden, den friske frugt, den anderledes kultur, shopping i de farvestrålende markedsboder og i det hele taget bare alle de erfaringer jeg kommer til at gøre mig sammen med Nicki!

Det er dyrt at tage ud og rejse, men jeg tror afgjort at det bliver en oplevelse for livet, som ikke kan måles i penge. Jeg ved, at jeg kommer til, at nyde at prøve noget andet, end blot at være herhjemme i Danmark, som jeg ellers har været de sidste par somre.

Men faktisk er jeg enormt privilegeret i år! Lige her rundt om hjørnet, efter min næste eksamen, skal jeg allerede på ferie! Godt nok kan jeg ikke forvente 30 grader, men alligevel regner jeg med at vejret er bedre end herhjemme – turen går nemlig til Paris!

Billede lånt fra http://www.65-ferie.dk
Billede lånt fra http://www.65-ferie.dk

Jeg har været i Paris et par gange før – og selv om destinationen ikke kan sammenlignes med min favorit storbyferie, som er Berlin, så er Paris et fantastisk sted! Jeg elsker maden, shopping mulighederne, de smukke træer langs gaderne, og de storslåede seværdigheder – men mest af alt elsker jeg Disney land! Og i netop Disney land, skal vi faktisk tilbringe hele to dage, i vores ferie!

Men generelt har jeg en stor kærlighed til landet Frankrig. Det er her jeg har tilbragt de fleste af mine sommerferier, dengang disse altid blev afholdt med mine forældre. Vejret har aldrig for alvor svigtet når vi har været af sted, og de gange vi har været af sted i påsken, har det også altid været varmt nok til at gå i t-shirts.

Har du planlagt årets sommerferie? Hvor skal du i så fald hen? Hvilke rejsedestinationer vil du anbefale?

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Turen går til…

  1. Jeg har ingen planer for sommeren. Men min kammerat Søren sagde her i aften at jeg skal med ham til Mallorca hvor hans far bor på et tidspunkt. Så det blev jeg vild glad for. Der skal bare købes billetter ikke andet. :-) Håber det bliver i år eller næste.

  2. Kan godt forstå du glæder dig, det bliver da fedt :D Hvornår skal du til Thailand?

    Selv skal jeg ud at rejse den 1 juli til Irland i en måneds tid, og så lige en weekend med min mor der, inden vi sammen tager hjem i august :)

    1. Wow! Sikke en ferie du skal på! Det lyder vildt spændene!

      Vi skal være ved patong Beach, som fast base. Men vi regner med at tage lidt rundt :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.