Aftensmad: sandwich

Inspireret af en af mine gruppemedlemmer, i klassen, lavede jeg i går en lækker sandwich til aftensmad i går! Hverken Nicki eller jeg var rigtig sultne, så vi besluttede os for, at det var en nem og simpel løsning på aftensmad. Det var ikke det sundeste vi kunne finde på – men modsat kunne det også have været langt værre.

765

Jeg lavede en grovsandwich med avocado, rødpeber, cherrytomat, magert kyllingepålæg, basilikum, mozzarella, og en smule bacon. Hvem synderen var i sandwich, siger næsten sig selv – men lækker blev den, og den mættede fuldstændig enormt meget!

766

Desuden var der nok pålæg, mozzarella og grøntsager tilbage, til at jeg kan lave endnu én, og tage med på madpak i dag, når jeg skal på arbejde. Dog uden bacon i…

Nu skal den bare lige laves, og så skal jeg ellers ud på cyklen i hvad der åbenbart hedder “jævn til hård vind” – og hvis jeg kender mit held godt nok, ja så bliver der modvind! Men så kan jeg vidst også tillade mig at spise min sandwich til frokost/aftensmad på arbejdet!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

6 thoughts on “Aftensmad: sandwich

  1. Vil ikke ligefrem kalde det usund mad :P
    Bacon er faktisk okay at spise og det samme gælder mozzarella osv. Den store synder er brødet, men da det er groft indeholder det de “sunde” kylhydrater og derfor er det helt fint at spise det en gang imellem :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.