Sneakpeek: Nye sneakers

780

Det er altid lækkert når der kommer en ny pakke ind af døren. Især når det er noget så lækkert som et nyt par sneakers.

781

Jeg er så heldig, at have fået et par sneakers af mærket Hacker street wear. Det er ikke et mærke jeg er bekendt med på nogen måde, så jeg glæder mig virkelig til at få dem testet. Jeg har allerede tænkt mig at tage dem på i skole i morgen, for at se hvordan de er.

782

Smarte er de i hvert fald. De er en meget blå/sort farve, og i et materiale der minder om det, de fleste cowboybukser bliver lavet af. Der er nogle super fede detaljer på dem, og er i det hele taget lige min stil. De er selvfølgelig blevet prøvet på, og umiddelbart sidder de rigtig godt. Sålen er dejlig blød af have på, og jeg tror nemt jeg kan have dem på hele dagen i morgen, på trods af at jeg har en lang dag.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Sneakpeek: Nye sneakers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.