Sneekpeek: Tøse cover

815

I går, kom der en super fin (og dejlig tøset) pakke ind af døren hjemme hos mig. Pakket i en lilla bobbelplast kuvert, gemte sig en masse spændene overraskelser!

817

Den ene af tingene, har jeg ventet spændt på. Et smukt sommerfugle cover, til min iPhone (som forresten gerne skulle komme i dag!). Rigtig tøset og fint!

816

Det er selvfølgelig ikke prøvet på telefonen endnu – eftersom jeg jo ikke har modtaget den. Men coveret virker rigtig lækkert og tyndt – og det er rart at det ikke kommer til at fylde alt for meget, i pungen/lommen/tasken, udenom telefonen. Men når jeg har fået det prøvet på, bliver det til lidt mere end et sneakpeek indlæg om det.

Men, men, men! Pakken indeholdte en hel del mere end dét ene cover! Og eftersom Microcut.dk fylder 7 år på fredag, kommer der en lille overraskelse til jer, mine søde læsere.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

5 thoughts on “Sneekpeek: Tøse cover

 1. Jeg har oprigtigt aldrig forstået hvorfor sommerfugle er ‘tøset’ som du siger – det er big ass store insekter? Flotte ja, men tøset?

  Men så igen, jeg er heller ikke særlig pige piget, så svaret ligger nok der n__n

  1. Det kan godt være at RIGTIGE sommerfugle ikke er de mest tøsede.. Men hvis du ikke syntes det cover, fyldt med lyserøde blomster og blå (uanatomiskkorrekte) sommerfugle er bare det mindste feminint – ja så ved jeg sgu ikke hvad er XD hahaha! Men igen – personligheds mæssig er jeg nok heller ikke den mest tøsede. Men tøsede ting; det er jeg tiltrukket til, som en ravn ^_^” hehe!

 2. Det er det der er så herligt ved dig! Du er meget rock præget i din stil, og omgiver dig med yndige, lyserøde ting XD

  Hele coveret er meget piget (troede du var en voksen kvinde Simone!), men det er blomsterne der gør det for mig – ikke sommerfuglene.

  Synes du skulle have kommet en hundehvalp på i stedet ;)

  1. Hahaha ^_^ Altså jeg har jo ikke selv lavet det XD …
   Men en hundehvalp ville da også være sød!
   Det var farverne jeg især var vild med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.