Afsted igen…

20140505-063730.jpg

Det er hårdt at komme tidligt op, for selv om, at jeg er træt, har jeg svært ved at gå i seng klokken 21.00, så jeg kan nå at få 8 timers søvn (det har jeg behov for, men sover generelt alt for lidt). Selv i går måtte jeg op klokken 05.30, da jeg skulle på arbejde. Jeg kan godt være ærlig og sige at jeg har bestemt mig for at sove længe, og lave ingenting, i morgen hvor jeg har studiedag.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Afsted igen…

  1. 1. Jeg har svært ved at ændre min døgnrytme
   2. Ellers kan jeg ikke nå de ting jeg skal
   3. Nicki snorker så jeg kan ikke sove ordentlig før jeg er MEGA træt ^^

   1. 1. sucks.
    2. Du må få færre ting at lave – søvn er meget vigtigt.
    3. Få jer en større lejlighed så I kan have hvert jeres soveværelse. Det er hvad mine forældre gør ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.