Review: Snap-on cover

Så har jeg testet mit lækre cover, over en god periode. Det har været udsat for en tur i stalden, for at komme med på arbejde, og i det hele taget bare, at blive fragtet rundt omkring – og det har holdt til det, og er i flot stand! Jeg havde ellers frygtet, at coveret ville knække i kanterne, grundet mine fritidsaktiviteters voldsomme påvirkning på det.
20140505-202440.jpg

Coveret er meget tyndt, og kan faktisk bøjes en meget lille smule. Jeg tror at det er denne bøjelighed, som sikre coveret, fra at knække, på trods af at det er så tyndt. Det er lækkert at det kan holdes så tyndt, og stadig yde god beskyttelse, da det dermed ikke fylder så meget i lommen. Især har det været lækkert når jeg har været ude og ride, da lommerne på ridebukser generelt er meget mindre end på alm. bukser, og sjældent er designet til at indeholde en stor smartphone.

20140505-202528.jpg

Det er svært at se coveret er blevet brugt, da det vedholder dets pæne, hvide, farve rigtig godt. Det har været udsat for beskidte hænder, og har også været udsat en smule for sol, men der ses heldigvis ingen gule nuancer.

Dog ses nogle meget små overfladiske ridser i coveret, hvis man tager det helt op til ansigtet – men på afstand ser det fuldstændig ud som nyt.

20140505-202546.jpg

Alt i alt, et rigtig flot, smart og funktionelt cover, som ikke fylder ret meget, omkring telefonen. Det overgik, som sagt mine forventninger, hvad angår holdbarhed, og skidt afvisende funktioner.

Husk at du også har mulighed for at anskaffe dig et nyt cover, og en matchende touchpen helt gratis – du skal blot deltage i min give-away her, hvor der d.09/05-2014, trækkes to heldige vindere.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.