Lørdagsplaner!

868I morgen skulle der blive høj solskin, fra en skyfri himmel, og 18 grader – og derfor er der lagt lørdagsplaner, allerede! Dagen i morgen skal bestå af en dejlig tur i stalden fra om formiddagen af. Laura som jeg skal ride med, har dog ikke så meget tid, så det bliver nok ikke til en lang tur, men der skal i det mindste rides en dejlig tur i det skønne vejr! Jeg glæder mig allerede!

Udover at ride skal jeg også ud og løbe en lille tur. Det ser jeg ikke helt så meget frem til, men jeg har været til konfirmation i dag, og har fået skovlet rigeligt indenbords, og er derfor nok nødt til at få motioneret de næste to dage, for ikke at øge vægten.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.