Ugens udfordring #1 resultat

Jeg vil gerne have tabt 7 kg (igen), inden jeg skal på sommerferie. Derfor vil jeg prøve at kick-starte min sundere livsstil ved at give mig selv udfordringer, for hver uge, og om søndagen så gøre op, om det er lykkedes. Mest for at presse mig selv til at komme af sted og træne, på trods af at jeg er træt, og tiden er knap.

Ugens udfordring var i denne uge, som følgende:

– Træn (min.) 30 minutter 3 gange i denne uge.
– Spis halv størrelse portioner aftensmad.

Resultatet af ugen udfordring

Jeg klarede det! Jeg løb 3 gange i denne uge – og skal oveni købet løbe igen om en time. Så det bliver i alt til 4 gange løb a´min. 30 minutter i denne uge. Desuden har jeg forsøgt at spise sundere, og kun spise én portion, i en mere passende størrelse.

Jeg har jo så faktisk gennemført ugens udfordring til mig selv, til punkt og prikke. Jeg var lige til konfirmation fredag, hvor jeg spiste hvad jeg havde lyst til – det skal der jo også være plads til engang i mellem.

Resultatet på vægten har været rigtig godt. 2.6 kg er røget af vægten i løbet af denne uge. Det er jo bare skønt. Nu må jeg bare fortsætte med at knokle. I morgen udfordre jeg mig selv igen, for at holde gejsten oppe, til at komme ud og træne!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

8 thoughts on “Ugens udfordring #1 resultat

 1. Det er fandeme godt gået.. fortsæt den gode stil og det smitter..
  Jeg starter med det sunde igen fra i morgen.. :P
  Lyder faktisk som en god plan det der med udfordringerne. fed ide..

  Knus <3

  1. Tak :D
   Du må gerne “stjæle” idéen hvis den kan være til hjælp for dig også ^_^
   Og held og lykke til dig også! :D

    1. Selvfølgelig! :D det glæder mig bare at jeg kan inspirer andre til at finde motivationen :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.