Bad, bad blogger!

Pueha! Jeg har virkelig været en dårlig blogger den sidste uges tid. Jeg har simpelthen været så presset, så jeg har slet ikke fået svaret på alle de gode kommentarer jeg har fået i løbet af det sidste stykke tid. Så bliver man vidst ikke en mere nederen blogger. Der er dog blevet rettet op på det nu! Endelig har jeg fået givet mig tid til at få svaret på alle de dejlige kommentarer (som jeg dog har haft læst, og glædet mig over i løbet af ugen!).

Grunden til at jeg endelig har haft tid, er knap så glædelig. Jeg ligger syg herhjemme. Feber. Kom ufattelig pludseligt, ud af den blå luft! Så jeg har byttet lidt rundt på mine studiedage i praktikken, så jeg kunne blive hjemme i dag, og blive frisk. Indtil videre er dagen blevet brugt på lektier, og sove… Great…

Men jeg kan glæde mig over at solen skinner ind af vinduet! :D Dejligt!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.