Kjole drømme

Åh hvor kunne jeg godt bruge en masse fine kjoler! Jeg har allerede en hel del smukke sommerkjoler – men jeg kunne virkelig godt bruge lidt flere, med al det dejlige vejr vi bliver budt for tiden. Lige nu har jeg ikke råd; men det kan være jeg får når vi kommer lidt tættere på sommerferien, og ikke skal bruge så mange penge på transport (til og fra praktikken i Farsø).

1006
1005

01 // Skater kjole m. bird print – 219 kr 02 // Skater kjole m. dyb ryg – 198 kr 03 // Jersey kjole – 149 kr 04 // Skater kjole m. blomster – 249 kr 05 // Kortærmet blå kjole – 129 kr 06 // Stribet kjole – 199 kr 07 // Skater kjole m. blomster print – 208 kr 08 // Skater kjole m. hjerte print – 179 kr 09 // Skater kjole m. stropper – 198 kr 10 // Skater kjole m. stjerne print – 218 kr

Jeg vil helt klart prøve at spare op til kjole nummer 01. Jeg syntes simpelthen den er fin! Den hvide farve gør den vildt sød og sommerlig. Der er også flere af de andre kjoler, som jeg vil prøve at spare op, for på trods af at jeg gerne vil eje dem alle – så kommer jeg ikke til at have råd til alle, lige meget hvor meget jeg spare det næste stykke tid.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Kjole drømme

  1. De er rigtig søde alle sammen :-) Gid jeg kunne proppe min krop ned i dem. Men nej. Men Lucky h&m i horsens sælger tøj til større piger. Har fundet yndlings toppene til 99 kr stk.

    1. Jeg kender det alt for godt! Det er ikke fordi jeg så er ufattelig stor, men alt mit fedt sidder på maven, så der er også meget tøj jeg ikke kan klemme mig ned i. Men fedt du har fundet netop til dig! :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.