Løbet: 13 km. To go: 5 km

Jeg har ikke været så god til at overholde ugens udfordring i denne uge. Har faktisk kun været ude og træne tre gange i denne uge (1x styrketræning og 2x konditræning). Men jeg kan stadig nå at overholde ugens udfordring – det kræver dog at jeg løber 5 km i morgen, og træner i 10 min. på crosstraineren.

Jeg er begyndt at kunne løbe længere igen nu. Jeg har i denne uge løbet 1x a´ 6 km, og 1x a´7 km. I morgen skal jeg som sagt løbe 5 km. Jeg satser på at løbe i et lidt højere tempo end normalt, for at få mest muligt ud af træningen – og for at øge min kondi yderligere, på trods af at det ikke er så lang en strækning, i forhold til de øvrige træningsdage.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Løbet: 13 km. To go: 5 km

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.