Mangler motivation!

1025Åh gud, hvor er jeg umotiveret i dag! Jeg skal have slæbt mit korpus ned i fitness centeret for at træne – men for at være helt ærlig, så gider jeg ikke rigtig i dag. Jeg gider faktisk ikke rigtig noget. Jeg er vidst godt gammeldags doven!

Jeg skulle også gerne ud på cyklen her senere, for at komme ud og ride – men det orker jeg heller ikke rigtig. Mest fordi der ikke er nogen af de andre piger som skal i stalden i dag, og fordi jeg egentlig trænger til en dag hvor jeg ikke har så mange ting jeg skal nå.

Men på den anden side burde jeg jo udnytte at jeg har tiden til det, og vejret er dejligt. Når jeg først er kommet derud hygger jeg mig jo også altid helt vildt. Også på trods af at jeg er alene derude med hestene.

Ikke mere “brok”. Jeg ser afsnittet jeg er ved at se af “I almost got away with it”, som jeg er ved at se, færdigt, og så håber jeg, at jeg får slæbt mig selv ned og træne, og så må jeg tage den derfra.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

One thought on “Mangler motivation!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.