30 Day Beach Body Challenge

Udover mine “ugens udfordringer”, har jeg besluttet mig for at smide endnu en udfordring på mig selv – denne gang “30 Day Beach Body Challenge“. Jeg tror det bliver afsindigt hårdt, men kombineret med min sædvanlige motion, tror jeg at det bliver et rigtig godt resultat som man kan få ud af det. Når vi rammer den sidste dag i udfordringen, er der jo også kun 13 dage til at jeg begiver mig i mod Thailand, og dermed gerne skulle have en lidt mere bikini-venlig krop!

1024

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

7 thoughts on “30 Day Beach Body Challenge

    1. Jeg syntes allerede at den er hård XD haha! … Men jeg er også bedre til at konditionstræne ^^”

  1. Den lyder godt nok lidt voldsom, men jeg tager hatten af for at du kaster dig ud i det. Det er sejt gået. Husk nu at ros dig selv, for du gør det super godt.. Håber du kommer levende igennem.

    Knus <3

    1. Haha ja jeg håber også at jeg overlever, men nu skal der simpelthen bare ske noget, muskelmæssigt også ^^”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.