En sindssyg dag!

20140610-214202-78122661.jpgI dag har simpelthen været en sindssyg dag. Den startede ellers stille og roligt ud. Jeg stod op klokken lidt over 05:00, fik morgenmad, og gjorde mig klar, og spadserede så ellers ned til bussen. Som altid var jeg der i god tid, og ventede godt 10 minutter på bussen. Det hele virkede meget normalt da vi begyndte og køre, og da jeg ikke rigtig orkede at læse i bussen her til morgen, satte jeg mig til at se Peter Pan på min iPad. Jeg nåede næsten kun lige at gå i gang, da det pludselig begyndte at lugte kraftigt af røg i bussen. Vi måtte holde ind til siden, og det vidste sig så at en bremse på det ene dæk havde sat sig fast – vi kunne ikke køre videre da dækket dermed kunne eksplodere.

Så var vi strandet dér. Ude i ingenting, mellem Nibe og Aalborg. Med lang vej til Farsø, som jo var min ende station. Jeg og en anden passager snakkede med chaufføren, og fik godkendt at tage en taxa på NT’s regning (Og hvis de ikke vil betale den, som lovet, kan i tro at jeg går fuldstændig amok!). Vi nåede derfor frem 20-25 minutter efter planlagt tid – og 674 kr fattigere.

Derefter gik dagen bare derudad i praktikken. Der var travlt da vi var underbemandet, og vi derfor kun var en anden sygeplejerske og jeg til at tage både traumeamb. og skadestuen. Men det var rigtig fedt at få lov at deltage i så meget forskelligt… Men i løbet af dagen, havde vi en patient, som var truende og aggressiv. Det var overvældene, og jeg ville ønske jeg kunne dele mere om min historie – men det vil jeg lade være med, af hensyn til patientens ret til fortrolighed.

Alt i alt en meget begivenhedsrig dag! … Men på trods af at jeg var fuldstændig smadret da jeg kom hjem, så har jeg da været ude og løbe 6 km.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “En sindssyg dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.