Dagen forsvandt lynhurtigt

Så forsvandt den dag, da bare lige pludseligt. Det hele tog lidt længere tid end jeg havde forventet. Jeg startede morgenen med at stå op klokken 06:00 og læse lidt. Det ville ikke rigtig sidde fast, og ved 09:00 tiden opgav jeg simpelthen at læse mere, og gav mig i stedet god tid til at drikke en kop kaffe, og spise lidt morgenmad.

Klokken 09:45 smuttede jeg hjemmefra, og til Nørresundby for at være klar med hestene når smeden kom. Det tog lidt længere tid, fordi han rent faktisk havde presset mig ind, så vi kunne nå at få ordnet begge heste! Han havde ellers kun kunne love mig, at vi kunne ordne Largos hove, da det var en smule akut. Det var kun dejligt at han lige havde sat lidt ekstra tid af til mig. Jeg har simpelthen den bedste smed.

Jeg var først hjemme ved 14:00-14:30 tiden. Derefter ringede jeg til min veninde. Vi snakkede lidt om alt muligt behageligt, og hyggeligt – men grunden til at vi egentlig ringede sammen, var fordi jeg gerne ville diskuterer mit oplæg omkring knoglerne med hende. Det gik meget godt, og faktisk gik det op for mig, at de ting jeg havde læst i morges gav meget mere mening for mig end jeg havde troet. Det var også dejligt at få min venindes input til oplægget (hun læser til læge).

Men der skulle også lige gøres rent! Min mor og hendes kæreste kommer jo hjem fra ferie i nat, og så er der nødt til at se ordentlig ud. Det tog lang tid! Og det var super træls, nu hvor man i forvejen havde vigtigere ting at give sig til (som at læse til eksamenen), men det gik nu alligevel.

Resten af aftenen har jeg så brugt på at tegne (knogler selvfølgelig!), læse, og skrive notater. Jeg har fået læst en del vigtige ting, og jeg syntes faktisk også jeg har opdaget nogle spændene ting, som jeg slet ikke kendte til ellers!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Dagen forsvandt lynhurtigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.