De sidste par dage

1066

Jeg har jo ikke været så aktiv på bloggen på det sidste. Til dels fordi jeg bare har haft brug for at koble af, og slappe af, og fordi jeg har skulle passe mit arbejde. Der har dog også været tid til en del hygge.

Jeg har brugt meget tid i stalden – mest fordi Largo ikke var kommet af sted som planlagt, da han pludselig var blevet bange for traileren, og jeg derfor har brugt tid på at træne ham, hver dag inden arbejde. Han kom dog til Frederikshavn i mandags – og det hele gik fuldstændig roligt, og godt, så det var bare dejligt.

Derudover har jeg bagt lidt tærter, og lavet lidt rødgrød. Min mor har en masse lækre bær i haven, så det er lækkert at kunne bruge egne ingredienser til div. bageværker.

… Så oplevede jeg også, at der var brand i en nabobygning. Det vidste sig dog ikke at være så slemt, som først antaget, for selv om det var ufattelig meget røg, så var det “blot” en skorstensbrand.

Nu skal det sidste af den her arbejdsuge bare afsluttes! Mandag tager jeg nemlig til Thailand! Jeg kan næsten ikke vente! Jeg glæder mig helt vildt, og jeg tror bare at det bliver godt! Jeg vil forsøge at opdaterer bloggen mens jeg er væk.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “De sidste par dage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.