På farten i 24 timer

20140715-053710-20230668.jpg

Så har vi været på farten i 24 timer. Det har virkelig været svært at holde sig vågen i Doha lufthavn – men vi har haft lidt skift i mellem hvem der skulle sove, og hvem der skulle være vågen, så vi har da begge fået sovet et par timer. Jeg må indrømme at jeg er begyndt at glæde mig til, at vi skal med flyet her klokken 07.55 (lokal tid), så jeg kan få sovet lidt. Desuden er jeg ved at blive en smule sulten, og det er Ramadan her i Qatar, hvilket betyder at det er ulovligt at spise på offentlige områder i den periode af døgnet hvor solen er oppe. Heldigvis må vi gerne spise på flyet.

Det skal dog siges at vi er ved godt mod og at vi hygger os. Det er allerede en skøn ferie, men vi er nok ved at glæde os til sandstrandene fremfor flyture.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.