Wow… Mine negle gror…

20140723-162145-58905940.jpg
Wow! Jeg troede faktisk ikke at mine negle kunne blive lange. Jeg troede de var for ringe. Men åbenbart ikke. Jeg plejer bare at lave for meget med mine hænder (staldarbejde og arbejde med hænderne i Føtex), for pludselig er mind negle begyndt at gro, her i mens jeg er på ferie. Jeg havde faktisk overvejet om jeg skulle gå ind på en salon og få lavet kunstige negle hernede (261 kr) – men jeg ved ikke rigtig, for det ser ikke ud til at de er meget dygtigere end mig på de saloner jeg har kigget indtil videre, og så kan jeg lige så godt selv lave et par flotte når jeg kommer hjem.

Sikke nogle små problemer man har, når man nyder sin ferie! I dag har vi for øvrigt igen været ved poolen. Nicki var lidt sløj her til morgen, så han ville gerne være fri for at lave det store i dag. Det er også ok – i morgen skal vi jo på Phi Phi øerne! Det glæder jeg mig vanvittigt til!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.