Sidste dag i Thailand

20140728-091012-33012839.jpg
Så er det i dag vi skal hjem fra vores drømme rejse, her i Thailand. Vi tjekker ud fra hotellet kl. 12.00, men har været tidligt oppe for at pakke, og gøre os klar til at rejse. Desværre er der ingen restauranter i det her område som allerede har åbent kl. 09.00, så vi måtte i 7eleven og finde dagens morgenmad. En lidt sørgelig en af slagsen, men vi har virkelig fået dejligt mad hele ferien igennem, så det er nok godt nok at vi begynder at vænne os til lidt kedeligere anretninger.

Jeg kommer virkelig til at savne vores dejlige hotel her i Thailand. Jeg kunne godt være på ferie i 2-3 uger mere hernede. Nicki er dog ved at glæde sig til at komme hjem til Danmark.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.