Forandring fryder!

1076

Lige en lille sammenligning af hvorledes Largo så ud, da jeg købte ham, og hvordan han ser ud i dag. Det er selvfølgelig billedet til højre, som er hans nuværende tilstand. Mange sagde, at han aldrig ville blive ridehest, grundet hans blinde øje. Det går stille og roligt frem af, og i dag travede han for anden gang under rytter. Jeg tvivler slet ikke på, at han bliver en lækker ridehest! Han er allerede en fantastisk hyggehest, og fuldstændig uundværlig for mig. Jeg er umådelig glad for, at vi har ladet det tage den tid det tager, for at få ham i rette foderstand, med god hov- og tandstatus, inden vi fokuserede på ridningen.

1077

Du kan læse Largos triste historie hér, som heldigvis er blevet til en lille solstråle historie!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

3 thoughts on “Forandring fryder!

  1. Velkommen hjem:-)

    Hov ved ikke bed hihi.

    Det var først dejlig da jeg fandt ud af at cloocs kan bruges til at svømme med :-) For sten og skalder er et helvet..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.