Min negle ønskeliste

Jeg er blevet forelsket i negleprodukterne fra Nailmania.dk. Dette er ikke et sponsoreret indlæg – men jeg syntes, at jeg vil dele muligheden for at få 12 procent på din ordre hos dem, med jer alle. Havde jeg selv pengene, var nedenstående produkter bare lidt af de produkter jeg ville købe!

Nr. 01 – Sweet Olive // Nr. 02 – Baby girl // Nr. 03 – Black velvet // Nr. 04 – Vintage // Nr. 05 – Nude Peach // Nr. 06 -luquid glass // Nr. 07 – Sticky primer // Nr. 08 – Camuflage // Nr. 09 – All-in-one+ // Nr. 10 – Milky white

For at få 12 procent på din næste ordre hos Nailmania.dk, skriv da “12pct” i rabatkodefeltet, inden du afslutter din ordre.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.