Nailart: Franske på naturnegl

IMG_1707.JPG
IMG_1710.JPG

I går lavede jeg for første gang nogensinde franske negle på naturnegl. Det var samtidig første gang jeg brugte en covergel. Det blev egentlig ok. Ikke vildt imponerende, men ok. Jeg skal blive bedre til at lave smilende. De smiler ikke så meget på de negle jeg har lavet. Og jeg skal være bedre til at lave dem skarpere. Men alting er jo en læringsprocess.

Det tog lang tid at lave negle denne gang, da dem jeg havde på i forvejen egentlig ikke var slidte, og jeg dermed skulle sidde og file dem af først. Men jeg havde lyst til at lave nye, da jeg gerne ville have nye fine negle på, til alle de ting jeg skal i weekenden.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Nailart: Franske på naturnegl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.