Back to school!

PhotoEffectStudioSMSImageSå har jeg været tilbage i skole i en uge… Og der er dermed en uge tilbage til at jeg skal til min første eksamen på dette modul. Puha! Det er hårdt at komme i gang igen, men det er nok meget godt. Det er i hvert fald rigtig dejligt at se de andre piger igen.

Det er lidt svært for mig at skulle overskue at der allerede kun er en uge til den første eksamen. Jeg har allerede helt ondt i maven over det. Jeg har dog besluttet mig for at jeg vil tage det helt med ro, og tage det som det kommer. Indtil videre er jeg ikke gået ind i mit komplet stress-mode hvor jeg er fuldkommen ulidelig, og jeg har bestemt mig for at den periode heller ikke skal komme denne gang.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Back to school!

 1. Nå nå, du skal ikke brokke dig!
  Jeg går jo på ergo på UCN, og vi havde anatomi eksamen i går. :-)
  Vi startede undervisning i lørdags kl. 8.15-16.00

  Snak lige om at være stresset og have svært ved at overskue det!
  Puha, det var hårdt!

  1. Haha det er sgu nederen!! ^_^
   Jeg tror gerne at du er stresset og presset. Men det må da være noget i har været undervist i, på det sidste modul også så?

   1. Det meste af det ja. :-)
    Vi manglede dog noget i underekstremiteten og så bugmusklerne, brystmusklerne, kæbemusklerne og repetition af det hele, og så havde vi ikke lige snakket om hvor nerverne til de forskellige muskler præcist udspringer i ryggen og lidt andet også.

    Men alligevel, anatomi er altså en svær en at sluge, når man skal kunne funktion, udspring+hæfte og innervation på samtlige muskler i kroppen + funktion og udspring+hæfte på størstedelen af ligamenterne og meget andet.

    Eksamen i starten af modulet er bare LORT! :-(
    Held og lykke med din eksamen, når du kommer så langt. :-)

    1. Ja! Eksamener er bare AD i det hele taget XD !! Haha!
     Og tak ^_^ Jeg krydser fingre for at jeg klarer den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.