Rod i køkkenet!

Udover ridning og en masse hygge har Laura og jeg også været i køkkenet! Laura og jeg er begge rodehoveder, og vi er begge ret fjollede når vi laver mad… Så der var en del at rydde op bagefter, og vores pæretærte som vi prøvede at lave blev knap så vellykket, men det var sjovt!

IMG_1730.JPG

IMG_1732.JPG

IMG_1734.JPG

IMG_1733.JPG

IMG_1729.JPG
Nu hygger vi med film og hjemmelavet is. Det er ikke mig der har valgt at vi skulle se eb chickflick, men sådan blev det altså alligevel. Jeg satser på at jeg kan få Laura overtalt til at se en gyser bagefter.

IMG_1735.JPG

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Rod i køkkenet!

    1. Ja det blev faktisk meget godt ^^
      Laura er ellers normalt rigtig god til at bage tærter. Tror det var mig det ødelagde processen lidt ^^”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.