En helt almindelig hverdag

En helt almindelig hverdag er for mig, lig med tid med mine heste, og rideveninder (ikke alle dage, da jeg, som i dag, kan være forhindret af den ene eller anden grund). Vi finder altid på noget hyggeligt, og sjovt at lave. Billederne i dette indlæg er for eksempel fra en helt almindelig hverdag, hvor Laura og jeg, havde lidt sjov med at træne vores heste, samt hygge lidt omkring dem,

Det kan sommetider være stressende at finde tid til at skulle ud i stalden, men når jeg først er derude, er det fantastisk! Tiden flyver altid af sted, og hver gang tænker jeg “hvor er det godt at jeg har heste!”. Jeg føler mig heldig med, at jeg har en interesse jeg kan fordybe mig i. IMG_3745 IMG_3711 IMG_3680 IMG_3676 IMG_3670 IMG_3611 IMG_3593

Hestene hjælper mig til at glemme stress og jaget, som ellers omgiver mig. De hjælper mig til at glemme alle de trælse ting som sommetider sker omkring en. Jeg tror virkelig på, at det er ufattelig sundt at have en interesse at fordybe sig i. Om det så er heste, fodbold, eller syning – det tror jeg faktisk er lige meget. Bare man har noget, som hjælper en til at lade hjernen få en slapper af og til.

Har du en interesse som du kan fordybe dig i? Noget du ikke kan undvære, at have i din hverdag?

 

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.