Tag dig sammen Danmark!

I overstående video udføres et eksperiment. Eksperimentet går ud på, at en mand “tigger” om mad hos hvad man må betragte som noget der ligner den gennemsnitlige dansker, og om mad hos hjemløse. Resultatet kommer måske bag på nogen…

Fy for den da! Hvor er vi blevet nogle selvcentrerede mennesker. Jeg forstår ikke, at vi kan tænke så lidt på hinanden. Jeg kunne forstå hvis det var penge, som der blev tigget efter – da der kunne være tale om at pengene gik til noget man ikke ønskede at støtte op om; fx. stofmisbrug eller alkohol. Men mad?! At man ikke vil dele, bare en smule af sin mad, når man tydeligvis har penge nok til at gå ud og spise? Det er da skræmmende, at hjælpen skal komme fra en hjemløs, og ikke fra middel- eller overklassen.

Måske er det mit menneskesyn som er helt forkert på den. Måske er jeg naiv. Hvad syntes du? Er det i orden vi i så høj grad kun tænker på os selv?

Arianplanet som står bag overstående video, har lavet flere rigtige gode “eksperimenter”, som har til formål, at skabe fokus på tabuemner som fx. hustruvold, og racisme, og hvordan vi ikke hjælper hinanden i nødt.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.