Hver tredje dansker rammes af cancer. Det er en sygdom, der hver dag koster 42 mennesker livet på landsplan. Det er en forfærdelig sygdom, som berøre stort set alle, på den ene eller anden måde. Heldigvis overlever de fleste canceren; men det ville stadig betyde alverden at mindske risikoen for kræftens opståen, og ikke mindst forbedre behandlingen heraf. Derfor vil jeg gerne være med til at dele budskabet om kampagnen “Knæk Cancer”, som har et klart og entydigt budskab: Færre skal få kræft, og flere skal overleve!

1120

Kampagnen har officielt start i uge 43, og kulminerer i et stort show på TV2 d. 25 oktober 2014, men vi er en del bloggerer som har besluttet os for at tyvstarte, og sætte gang i en indsamling allerede nu!

Hvordan støtter jeg? Spørger du måske. Du har flere muligheder. Du kan sende en sms med beskeden “KC 10329” til “1277” for at støtte med 50 kr (+ alm. trafiktakst). Ønsker du at støtte med et højere beløb kan du klikke hér. Husk at selv en smule gør en forskel. Sammen er vi stærkere!

Er du selv blogger og vil dele budskabet om indsamlingen, kig da forbi Jea’s indlæg, hvor du kan læse lidt mere omkring denne fælles indsamling.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

  1. Super fedt at du er med igen i år, jeg har lige skrevet dig på listen over deltagere.. <3

  2. hov det var et gammelt ind. :P skal du være med i år?

    1. admin says:

      Jeg ville egentlig gerne have været med – men nåede det ikke. Var for presset af eksamen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.