A walk with the dogs

I dag havde jeg en dejlig gåtur med mine forældres hunde. Det var lige før det begyndte at regne. Solen skinnede, og luften var nærmest lun. Den faretruende duft af regn, hang tungt i luften, blandet med duften af nedfaldne blade.

1125

Jeg følte mig lidt sløj i morges, så jeg sov længe. Det var derfor først hen ved middagstid jeg for alvor tog mig sammen til at bevæge mig ud. Det gav mig lidt energi, selv om jeg stadig følte mig lidt slatten da jeg kom hjem.

1126
Der er en masse flotte farver herude på landet. Det er dog sjovt at se hvor meget grønnere der egentlig generelt er ude ved mine forældre, i forhold til Nørresundby hvor mine heste står; der er alt nemlig efterhånden ved at være brunt ude. Der lå dog også en masse brune blade på jorden herude ved mine forældre efterhånden.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.