Endnu et 10tal i hus

Så blev endnu en eksamen overstået, og endnu et 10tal kom i hus. Jeg fortrækker helt afgjort de mundtlige eksamener mere end de skriftlige. Jeg kan nu sige at gruppeeksamener heller ikke helt er min kop te – bestemt ikke fordi dem i min gruppe gjorde noget galt; de var fantastiske at arbejde sammen med – men fordi jeg bliver mere nervøs, og handlingslammet, når jeg er til en gruppeeksamen åbenbart. Jeg føler i hvert fald at det er mere flydende når det er en ganske almindelig eksamen, hvor man er alene inde til eksaminationen. Men hvor er det skønt at have det overstået, og have en uges ferie! Halleluja!

Jeg har en masse indlæg jeg gerne vil dele med jer, så dem ser jeg frem til, også at få tid til at skrive ned. Det er dejligt at have fået tiden og overskuddet lidt igen, nu hvor der ikke hænger en eksamen over ens hoved.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

13 thoughts on “Endnu et 10tal i hus

   1. jeg ville skrive fucking awesome man, men så blev jeg doven og ligestillings orienteret. Så, forkortede awesome og man = woman

    Det kan regnes ud på følgende måde:

    Mig + lykønskning/ dovenskab = fucking awesome = fucking a + (wo)man = jeg aner ikke hvad fuck jeg laver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.