Nailart: Bubblegum nails

1129

Så blev der lavet nye negle i dag. Jeg lavede bare en opfyldning på de gamle, som var ved at blive en smule slidte – og fordi jeg havde lyst til at få nogle nye, og helt anderledes. Jeg lavede dem lidt mere spidse denne gang, da jeg ellers syntes de ville blive lidt for nuttede pga. farven. Det er stadig naturnegl uden tipper de er lavet på.

Jeg syntes selv jeg er ved at få styr på de forskellige teknikker, og bliver bedre og bedre for hver gang. Jeg er ret tilfreds denne gang. Selvfølgelig er der (som jeg altid skriver) nogle detaljer som kunne have været bedre.

Denne gang har jeg også arbejdet med sten på neglene. Det er kun anden gang jeg laver det, så jeg syntes egentlig også at det blev et okay resultat.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.