FFF = F**cking fantastisk fredag

I jeg havde en fantastisk dag, i fredags. Det var halloween, og det er noget Nicki og jeg fejre hvert år. Gyserfilm er altid en stor del af vores aften, men vi bruger egentlig også altid halloween på, at sørge for at lave noget hyggeligt sammen.

I år var vi for det første ude og spise på Pho Viet. Det er første gang at vi spiste der. Det er en lille bitte restaurant i hjertet af Aalborg, som servere vietnamesisk cousine. Jeg har tit set skiltet med deres navn på, på gaden, når jeg er kørt forbi i bussen – men jeg har altid glemt dem igen. Vi spiser ikke særlig ofte ude, og når vi gør, har vi en tendens til at pendle i mellem tre kinesiske restauranter i byen. Men denne gang skulle vi altså prøve noget nyt!

1130 1131

Jeg fik summerrolls med oksekød, salat, og chili, til forret, og and i sur/sød sovs til hovedret. Super lækkert! Det er nok den bedste and jeg nogensinde har fået! Så saftig og lækker. Man blev afgjort også mæt, for der var rigeligt af mad. Jeg tror ikke at der var sidste gang at vi var på Pho Viet.

Efter vi havde spist, tog vi videre i biografen. Vi havde et par fribilletter liggende, som vi havde fået i gave af min onkel. Selvfølgelig skulle vi se en gyser, og hvad var mere perfekt end den gyser som i øjeblikket skaber overskrifter for sin uhygge; Annabelle.

1132

En god film, det var det altså! Der skal meget til, for at ruske i mig, når det kommer til gyserfilm, og jeg vil heller ikke sige at jeg følte mig rædselsslagen mens jeg så Annabelle, men den påvirkede mig alligevel en smule, med sin konstante, insisterende, og velkomponerede uhygge. Ja; der var scener som jeg fandt en smule uønskede i filmen (som altså spolerede den uhyggelige stemning en lille smule), men ikke noget jeg kan skrive om, uden at spoile filmens hovedtemaer.

Alt i alt havde Nicki og jeg en helt fantastisk fredag, med uhygge, god mad, og tonsvis af slik, gode snakke, og grin. En ting står dog lysende klart efter denne halloween aften… Jeg skal aldrig have en gammel, slidt, dukke ved navn Annabelle. Aldrig.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.