Morgentræning!

IMG_1996.JPG I går skrev jeg jo om, at jeg var super motiveret for at komme i gang med træningen igen, og den sunde livsstil. Jeg har faktisk allerede gjort alvor af mine udtalelser.

Her til morgen skulle jeg møde i skole klokken 09.00, og min veninde og jeg besluttede os derfor for at prøve og træne om morgnen. (Ja! Jeg syntes også det lød sindssygt, at stå tidligt op en morgen hvor man ellers kunne sove længe!!).

Lad mig sætte stemningen. Kl. er 06.10. Det er fuldstændig mørkt udenfor. Man kan nærmest hører blæsten imod ruden. Har man lyst til at stå op og komme i gang? Nej. Men jeg gjorde det… Videre ud af døren. Småregn. Øv. Alt for meget lort (computer, skiftetøj, madpakke mv.) at slæbe på. Klokken 06.45. Venter på Camilla udenfor Fitnesscenteret. De få mennesker som passere mig, skutter sig i den kølige vind, og regn. Det gør jeg også, på trods af min varme vinterjakke. Klokken, 06.50 – Camilla ankom, og så var der for alvor ingen vej tilbage!

IMG_1994.JPG

  Meeen! På trods af at det ikke lyder som en positiv oplevelse, så endte det faktisk ud med at være det! Jeg lærte en masse nye øvelser af Camilla. Normalt konditionstræner jeg stort set kun, men Camilla er noget mere rutineret i forskellige øvelser, så jeg havde muligheden for at lærer en masse, som jeg kan bruge senere hen. Kl. 08:00 var vi færdige med at træne, og så gik turen til skolen.

Jeg er ret stolt af at vi kom op og træne, på en dag hvor jeg ellers kunne have sovet længe. Det var en sjov oplevelse, selv om mine muskler er ret ømme lige nu!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

5 thoughts on “Morgentræning!

  1. Ja ikke? :D Det er ikke noget jeg har tænkt mig at gøre endnu tidligere – men det er jo fint når man skal møde “sent”.

 1. Hej Søde.

  Jeg har faktisk kommenteret på din blog i går, men tror de beskeder er forsvundet.

  Nå, men jeg synes det er så sejt at du er igang igen og det er jeg også selv..
  Synes det er cool at i tager sådan en gang morgen træning, bliver du slet ikke træt i løbet af dagen så eller?

  Knus <3

  1. Hej søde!
   Det var SÅ godt du gjorde mig opmærksom på problemet. Det var underligt at du er begyndt at havne i mit spamfilter!

   Og nej det syntes jeg faktisk ikke jeg blev :D det var faktisk helt ok. Tror lige jeg skal prøve det et par gange mere, før jeg kan vurderer om jeg syntes det er bedre eller dårligere om morgenen end efter skole :D

 2. Weeee du fandt en af mine beskeder.. :D

  Jeg må ha fundet ud af hvorfor jeg havner i folks spam.. Mega sært..

  Det kunne da være fedt hvis du kunne blive glad for at træne om morgenen. Tænker at man så føler man får mere ud af dage.. eller??

  Knus <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.