Netop hjemvendt fra byen

1149

Jeg er lige kommet hjem fra byen. Jeg har været til julefrokost med min søde, sygeplejerske gruppe, fra skolen. Det var bare rigtig hyggeligt til julefrokosten! Der var dælme meget at grine af, og hygge sig omkring, og så er det heller ikke helt uvæsentligt at maden var rigtig god (selv om jeg ellers ikke er så vild med julemad – medmindre det selvfølgelig er and).

Det var også meget hyggeligt at være i byen, men der var bare nogle super irriterende typer, som ikke gad at lade mig være. Det er sjældent at så mange forsøger at komme i kontakt med mig i byen. Jeg forsøger altid at have et venligt væsen overfor alle, men når folk forsøger at gå over mine grænser, eller ikke kan acceptere et nej (og så er det lige meget om det er noget så simpelt som et nej til, om jeg vil danse, have noget at drikke, eller hvad man nu ellers kan blive spurgt om i byen), bliver jeg altså vred og irriteret.

Desværre var er altså som sagt en del af den type i dag, og det ødelagde det jo lidt. Jeg elsker ellers at møde nye mennesker normalt; men i dag skulle åbenbart ikke være en af dagene.

Nu afslutter jeg byturen (som altid) ved at sidde og se en film på Netflix. Denne gang er det blevet Riverman. Den er dog en lille smule kedelig, så jeg ved ikke om jeg vælger noget andet…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.