Jeg har fået en pakkekalender!

Jaaa! Jeg har fået en pakke kalender af Bente (min fars kone)! Og den er bare fin! Bare det at den står og ser så fin ud, er helt vildt julet og hyggeligt. Jeg tror helt bestemt at i år, bliver det år, hvor jeg virkelig går op i jul! Ihh! Det bliver så hyggeligt at åbne en pakke hver morgen! Det er bare helt vildt mange år siden jeg sidst har fået en pakkekalender (eller adventsgaver)!
1152
1151
Kan næsten ikke vente til i morgen hvor jeg skal pakke den første gave op! Det er så hyggeligt med pakkekalendere, og så er det faktisk stort set ligegyldigt hvad der er indeni pakkerne, bare det at der er en der har givet sig tiden til at finde 24 små pakker (eller 4 hvis det er adventsgaver), og det at man har noget at glæde sig til hver eneste dag!

Får du også pakkekalendere eller adventsgaver i år?

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

3 thoughts on “Jeg har fået en pakkekalender!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.